Kırşehir'de Hedef 3 Bin Kişiye İstihdam

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında bu yıl 3 bin yeni ek istihdam sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Akdeniz, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek, istihdama yönelik yürütülen çalışmaları anlattı.

Program kapsamında Kırşehir Valiliği'nin öncülüğünde Kırşehir'de çeşitli faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Akdeniz, bu çalışmalar neticesinde kentte bin 540 kişiye istihdam sağlandığını söyledi.

Kırşehir'de bu yıl 3 bin kişiye ek istihdam hedeflediklerini anlatan Akdeniz, bu çalışmada kendilerine destek veren TSO Başkanı Ekicioğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selahattin Ekicioğlu da, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşması ile sosyal adalet anlayışının da yerleşeceğine işaret ederek, her iki kurumun da kayıt dışı istihdamın önlenmesi için mücadele ettiğini ifade etti.

Kaynak: AA