Şehit Babasının İsteği Gerçekleştirildi

Doğanyurt ilçesinde, şehit babasının yol talebi, Kaymakamlık tarafından yerine getirildi.

İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Gözalan köyünde torunu ile ikamet eden Kayseri'de 1994 yılında şehit olan Cemalettin Görgülü’nün babası Mehmet Görgülü (90), kendisini ziyaret eden Kaymakam Ömer Faruk Çelik'ten patika olan yolun yapılmasını istedi.

Şehit babasının talebi üzerine çalışma başlatan Kaymakamlık, Görgülü ile 6 evin kullandığı patika güzergahta 1 kilometrelik araç yolu yaparak hizmete sundu.

Kaymakam Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürmelerinin görevleri olduğunu söyledi.

Her zaman vatandaşların hizmetinde olduklarını dile getiren Çelik, yapılan hizmetin bedelinin kaymakamlık tarafından karşılandığını kaydetti.

Şehit babası Mehmet Görgülü ise Kaymakam Çelik'e teşekkür ederek, 'Devletimizden Allah razı olsun. Bizi burada garip bırakmadılar. Onlara minnettarım. Kaymakam Bey de geldi halimizi sordu, hemen yolumuzu yaptı.' dedi.

Köy muhtarı, aynı zamanda şehidin amcası İmdat Görgülü de yolun yapıldığı bölgede 20 kişinin yaşadığını kaydederek, 'Artık bu evlere araçla gidilebiliyor. Bu yol yapıldığı için çok mutlu olduk. Sağ olsun, Kaymakamımız bize çok yardımcı oldu. Kendisi bizzat işin başında durdu.' diye konuştu.

Kaynak: AA