Aksuvital'e 'Tüketici Kalite Ödülü'

Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde, ‘Tüketici Kalite Ödülü’nü alan Aksuvital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, birçok ülkeye Türk markası olarak ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Aksuvital'e 'Tüketici Kalite Ödülü'
Aksuvital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu’ya, 30’uncu Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde Aksuvital doğal ürünler adına ‘Tüketici Kalite Ödülü’ verildi.

Zirve kapsamında düzenlenen ‘Uluslararası Pazarlarda Marka’ adlı söyleşide konuşmacı olan Aksu, “ İşe arı sütünü sabırla anlatarak başladım. Bugün 400 çeşit ürünü birçok ülkeye ihraç eder duruma geldik. Bu ülkelere Türk markası olarak ulaşmış olmanın gurunu yaşıyorum” dedi.

Aksuvital’in ilginç bir kuruluş hikayesi olduğunu belirten ve söyleşide deneyimlerini paylaşan Aksu, “Gezici arıcılık yapıyordum. İnsanların sadece arı ürünü olarak bildiği tek ürünün bal olduğu bir dönemde arı sütü, polen ve baldan oluşan formülasyonları ilk defa piyasaya sürdüm. Arının sütü mü olur? gibi gelen bir sürü olumsuz tepkiye, sabırla ürünlerimi anlatarak işe başladım. Apiterapi, fitoterapi ve aromaterapi ürünlerinden oluşan 400 çeşit ürününü bir çok ülkeye ihraç eder duruma geldik. Aksuvital, Softem ve Shiffa Home markalarıyla ulusal ve uluslararası pazarlarda eczane, doğal ürün satış noktaları, kozmetik mağazaları ile her yıl milyonlarca doğal ürün satıyoruz. Belki haritada bile birçoğumuzun gösteremeyeceği ülkelere bir Türk markası olarak ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA