Başkan Soğanda'dan Teşekkür Mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen toplu açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Soğanda'dan Teşekkür Mesajı
AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, olumsuz hava şartlarına aldırmadan Beşyol Meydanını dolduran vatandaşların Başbakan Binali Yıldırım’ı büyük bir heyecan ve coşkuyla karşıladığını söyledi.

Soğanda; "Sayın Başbakanımız ile ilimize teşrif eden kıymetli hanımefendiye, Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek ile Veysi Kaynak, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, Milli Eğitim Eski Bakanımız Hüseyin Çelik, Genel Başkan Yardımcımız Fatih Şahin ile Van milletvekillerimiz Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk’e ve tüm eski milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Yine Sayın Başbakanımızın ilimize geliş tarihinin belli olduğu günden ayrılıncaya kadar yoğun bir çalışma sergileyen il yönetimimize, ilçe başkanlarımız ve ilçe yönetimlerimize, il ve ilçe kadın kollarımıza, il ve ilçe gençlik kollarımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, mahalle temsilcileri ve yönetimlerine, tüm sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, kuruluşlar ve muhtarlarımıza, eski teşkilâtlarımıza ve tüm teşkilâtımıza teşekkür ediyorum. Tabii büyük bir özveriyle çalışan basın mensuplarına, emniyet görevlilerine, sağlık görevlilerine de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Burada en büyük teşekkür şüphesiz Van halkımızadır. Van kararını vermiş olduğunu gösterdi. Bir kez daha Sayın Başbakanımızı Van’ın misafirperverliğine yakışacak şekilde ağırlayan tüm halkımıza saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA