Barbaros'tan Bingöl'e Kardeşlik Köprüsü
Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Barbaros Ortaokulu ile Bingöl’ün Genç ilçesi Servi Yatılı Bölge Okulu (YBO) arasında 2015 yılında başlayan Kardeş Okul projesi devam ediyor.

Antalya’nın tarihi özelliklerini, doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulan öğrenciler Barbaros Ortaokulu müdürü ve öğretmenlere teşekkür ettiler.
Barbaros Ortaokulu müdürü Recai Ocak, “Bizler bu proje ile çalışan, hayallerine ulaşmak isteyen minicik kalplerin duygusallığı ile sonsuza kadar yıkılmayacak bir köprü, kardeşlik, dayanışma, işbirliği köprüsü kurduk. Şehrimizin ve insanlarımızın güzelliğini göstermek istedik” dedi.
Öte yandan, Servi Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke’nin katıldığı törenle kırtasiye ve müzik malzemeleri hediye edildi.
