23 Nisan'da Makam Koltuğu Çocukların Oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 97. Yılında makamlar bir kez daha çocuklara teslim edildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, bugünün çocuklarının yarın bu makamların yeni sahipleri olacağını ifade ederek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu bayramın ve ülkemizin kıymetini iyi bilin. Geleceğimiz sizlersiniz ve sizlerden beklentilerimiz büyük. İnşallah, bir gün bu görevlere geldiğinizde başarılı çalışmalar yapacaksınız ve ülkemize hizmet edeceksiniz“ dedi.
Sembolik başkanın isteklerini de karşılamaya çalışacaklarını belirten Başkan Tekin, “Zaten, okullarımıza elimizden gelen hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sizin isteklerinizi de azami oranda yerine getirmeye çalışacağız" dedi.
Başkan Tekin, ziyaretin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
