Çilek Yetiştiriciliği Projesi
Kırklareli İl Özel İdaresi finansman desteğiyle uygulanan ’Çilek Yetiştiriciliği’ Projesi kapsamında 52 üreticiye çilek fidesi, malç ve damla su borusu verildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ortan, fideleri teslim ederken üreticilere bereketli bir üretim sezonu geçirmelerini dileyerek, üretim periyodunda müdürlük olarak her zaman yanlarında olacaklarını ve çileğin aile ekonomisi için alternatif bir gelir kaynağı olacağını ifade etti.
Fidelerini teslim alan üreticiler, kendilerini çilek üretimine teşvik ettikleri için Kırklareli Valisi Esengül Civelek’e ve finans desteği sağlayan İl Özel İdaresine, üretimin her aşamasında yanlarında olan Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teşekkür etti.
