Balta '16 Nisanı Bayram Kılalım'
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, referandum çalışmalarını Trabzon’un Ortahisar ve Sürmene ilçelerinde sürdürdü.

Daha sonra Ortahisar ilçesinde referandum çalışmalarını sürdüren Milletvekili Balta Uzunsokak’ta ‘Evet’ broşürü dağıttı.
Özellikle gençlerle ilgilenen Balta “18 yaşındaki gençlere seçilme hakkı getirilmesiyle temsil tabanı genişleyecek, toplumun her kesimine temsil fırsatı getirilecek. Biz gençlerimize güveniyoruz. 18 yaşındaki gençlerimizin seçilme hakkı karşısında muhalefet edenler gençlere güvensizliklerini beyan ediyorlar. Biz Asım’ın nesli diye tarif ettiğimiz gençlerimizin basiretlerine, ilmine, ufkuna ve yüreklerine geleceğimizi teslim ediyoruz. 16 Nisan’da herkesin ve her kesimin mutlaka sandığa giderek iradesini ortaya koymalı. Aman sandıkları ihmal etmeyin. Sandıklara gidin oyunuzu mutlaka kullanın. Telefonlarla da dost, ahbap herkesi arayalım, onları da teşvik edelim. Bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. 16 Nisan’ı bayram kılalım" ifadelerini kullandı.
