Demirkol, Evet İçin Devteştililerden Destek İstedi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması öncesi Devteşti Mahllesinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek referandumda evet için destek istedi.

Demirkol, Evet İçin Devteştililerden Destek İstedi
Demirkol, beraberinde belediye meclis üyeleri Hande Çankaya ve İsmail Güneş, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve kadın kolları teşkilat üyeleri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin eşi Filiz Cevheri ile birlikte Devteşti Mahallesi Açıksu Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Görüştüğü kişilere 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemini anlatan Demirkol, halk oylamasında evet konusunda destek istedi. 16 Nisanın Türkiye’nin geleceği olduğu vurgusunu yapan Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sisteminin anlatıldığı broşürleri de vatandaşlara dağıttı.

Açıksu Caddesindeki çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada 16 Nisan’da Şanlıurfa’dan güçlü bir evet çıkacağı ifadesini yineleyen Demirkol, “Kadınlardan müteşekkir bir orduyla Devteşti Mahallesi Açıksu caddesindeyiz. Vatandaşlarımızın bize muhabbeti, bizi karşılaması gayet güzel inşallah bu sıcak karşılama, 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında sandığa da yansıyacaktır. Bu çalışmalarından dolayı beraberimizdeki heyetimize teşekkür ediyorum. Bizi aynı sıcaklıkla karşılayan Devteşti ve Ahmet Yesevi mahallemizin sakinlerine ve esnafına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA