ANESİAD Gaziantep Şubesi Açıldı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Koçer: 'Güçlü bir 'evet'i 16 Nisan'da çıkaracak, bize karşı duran Avrupa'ya ve terör örgütlerine karşı güçlü bir tokadı yedireceğiz'.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer, 'Güçlü bir 'evet'i 16 Nisan'da çıkaracak, bize karşı duran Avrupa'ya ve terör örgütlerine karşı güçlü bir tokadı yedireceğiz.' dedi.

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesinin açılışında konuşan Koçer, bu zor coğrafyada ülkenin güçlü olması gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'nin gücünün 'ümmetin gücü' olduğunu belirten Koçer, bu gücü korumak ve sürdürmek gerektiğini vurguladı.

Ekonominin siyasetle ilişkili olduğunu anlatan Koçer, ülkenin hızının artması, bürokrasinin azalması ve koalisyon riskinin ortadan kalkması için cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elzem olduğunu kaydetti.

Koçer, 'Sanayide yeni bir devrim başlamışken, Sanayi 4.0 başlamışken, çok yakın bir zamanda dijitalleşme daha da öne çıkacakken, yapay zekanın sonuçları ve ürünleri önümüze gelecekken, biz Türkiye olarak bunun neresinde olmak istiyoruz, bunun tercihini yapacağız. Güçlü bir 'evet'i 16 Nisan'da çıkaracak, bize karşı duran Avrupa'ya ve bize karşı olan terör örgütlerine karşı güçlü bir tokadı yedireceğiz diyoruz.' şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise ekonomik gücün, ülkenin diğer güçlerini belirlediğini ifade ederek, bu tür derneklerin önemini vurguladı.

ANESİAD Genel Başkanı Ali Kılavuz da bugün Türkiye'nin dört bir köşesinden esnaf, sanatçı ve üyelerinin Gaziantep'te buluştuğunu söyledi. Açılışa katılanlara teşekkür eden Kılavuz, şubenin hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: AA