Foça'yı Sağanak Vurdu
İzmir’in Foça ilçesinde, aniden bastıran sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Yağışlar nedeniyle bazı yollar da trafiğe kapandı.

Ev ve iş yerlerini su bastı
Yağışlar nedeniyle bazı evleri ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar, ev ve iş yerlerindeki suları tahliye etmek için yoğun çaba harcarken, Foça Belediyesine bağlı ekipler ve İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ile İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) personelleri yollardaki suları tahliye işlemlerine başladı.
Ekiplerle birlikte olay yerinde olan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Beklenen yağış oldu. 50 yıldır akmayan dereler taştı. Büyükşehir Belediyemizden ek iş makineleri istedik, geldi, müdahale ediyoruz" dedi.
Foça Kaymakamı Ali Çetin de gelişmeleri izlediklerini, gerekli müdahalelerin yapıldığını, çalışmaların kontrol altında olduğunu söyledi.
