Üniversiteli Öğrenciler Kermes Düzenledi
Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ilçemizdeki şehit ailelerine destek amaçlı kermes düzenledi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Sungurlu Meslek Yüksek Okul öğrencilerin bu duyarlı davranışlarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, Belediye olarak her zaman sizlerin destekçisiyiz. Bu tür kermeslerinizde sizlere imkanlarımızla destek vermeye hazırız" dedi.
Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, şehit aileleri yararına kermes düzenliyoruz. Stantlarımızda öğrencilerimizin kendi yaptıkları ürünler ile Sungurlu esnafının yaptığı desteklerle alınan kıyafetler bulunuyor. Kermes sonunda elde edilecek gelirler, ihtiyaç sahibi şehit ailesine bağışlanacak" dedi.
