Çobanın oyu kıymete bindi

Antalya’nın en ücra bölgelerine kadar giderek halkla buluşacaklarını söyleyen CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, dağdaki çobana kadar ulaşmak istediklerini kaydetti.

Çobanın oyu kıymete bindi
Çobanın oyu kıymete bindi
2008 Yılının Mart ayında katıldığı bir televizyon programında “Dağdaki çobanla benim oyum eşit mesela. Niye?” diyerek dağdaki çoban ile kendi oyunun eşit olmasını eleştiren Aysun Kayacı'nın bu sözü yıllarca tartışma konusu olmuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem de o dönemleri hatırlatan bir açıklama yaptı ve “CHP il teşkilatı olarak kent merkezinden dağdaki çoban kadar herkese ulaşarak neden hayır demesi gerektiğini anlatacağız. Buna mecburuz tekrar söylüyorum bir siyasi çalışmanın dışında ülkemiz ve çocuklarımız için istiyoruz. Bu bizim görevimiz” ifadelerine yer verdi.

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan referandum öncesinde siyasi partiler çalışmalarına başladı. Evet yada hayır diyen siyasi partiler Genel Merkez talimatı doğrultusunda sahaya inecek ve nedenlerini anlatacak.

ÇOBANIN OYU KIYMETE BİNDİ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem de Aysun Kayacı'yı hatırlatan “Bu referandumun ülkenin geleceğiyle ilgili olduğunu, Antalya'nın en ücra bölgelerine kadar giderek tek tek anlatacağız. Oluşturduğumuz koordinasyon merkezi, ilçelerde kurulan koordinasyon merkezleriyle iletişim halinde olacak. İlçeler programlar yapacak ve bizde onun talebi üzerine konuşmacı göndereceğiz. CHP il teşkilatı olarak kent merkezinden dağdaki çoban kadar herkese ulaşarak neden hayır demesi gerektiğini anlatacağız. Buna mecburuz tekrar söylüyorum bir siyasi çalışmanın dışında ülkemiz ve çocuklarımız için istiyoruz. Bu bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

Çobanın oyu kıymete bindi