Solmaz'dan Özer'e Ziyaret

ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Onursal Genel Başkanı İbrahim Solmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret etti.

Solmaz'dan Özer'e Ziyaret
ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Onursal Genel Başkanı İbrahim Solmaz, “Öncesi ve Sonrasıyla 28 Şubat” başlıklı konferansı vermek üzere Zonguldak’a geldi. Konferansın verileceği Bülent Ecevit Üniversitesi’ne gelen Başkan Solmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretinde Solmaz’a ÖNDER Zonguldak başkanı Zekeriya Uçar, Zonguldak İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Zonguldak İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız, Zonguldak Ensar Vakfı Başkanı Fethi Aygün ve Adnan Karakulluk eşlik etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden biri haline geldiğini belirten İbrahim Solmaz, son yıllarda ülkemizde çok iyi bir başarı ivmesi kazanan üniversitelerinden biri olduğunu söyledi.

Üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Solmaz, gerek bilimsel gerekse toplumsal sorumluluk anlamında Zonguldak’a ve Türkiye’ye örnek teşkil edecek çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin son yıllarda gösterdiği gelişmenin takdire şayan olduğunu söyleyerek bu gelişmede katkısı olan başta Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve tüm üniversite personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyareti için ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Onursal Genel Başkanı İbrahim Solmaz’a teşekkür eden Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyareti anısına Solmaz’a BEÜ öğrencilerinin ürettiği Devrek Bastonu’nu takdim etti.
Kaynak: İHA