Kütahyalılar İzmir'de Buluştu
İzmir’de, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu kurularak faaliyetlerine başladı.

Yönetim kurulu adına konuşan Başkan Ufuk Aksoy, yaptığı konuşmada, "Bu büyük buluşmamızda siz Kütahyalı hemşerilerimizin aramızda görmekten onur ve mutluluk duyduk Federasyonumuz hepimize Kütahya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel de, "Kütahyalı olmaktan gurur duyarız sizleri böyle birlik ve beraberlik içinde görmek Türkiyemize örnek olmalı, Tüm hemşehrilerimize ve bu birlikteliğin oluşmasını sağlayan sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ediyorum.Bu güzel faaliyetlerinize her zaman destek olacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.
Daha sonra dernek başkanlarıyla Kütahya hakkında sorunlar görüşüldü, hemşehrilerimizin isteklerini dinledi.Toplantıda Kütahya ilçe Belediye Başkanları da birlikteliğe tam destek verdiler. (EFE)
