AFDOS Frig Yolu'nda
Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) sporcuları Afyonkarahisar ve bölge için son derece önemli olan Frig Yolu’nda yürüyerek tarihe tanıklık etti.

Yaklaşık 15 kilometre Frif Yolu’nda yürüyen AFDOS sporcularına Frig eserleri ile ilgili bilgilendirme Arkeolog-Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı. Yürüyüş boyunca kral mezarları, ikili altar, mitolojik şarap deposu, mitolojik zindan, peri bacaları ve asma Frig yerleşimleri gibi birçok eser AFDOS sporcularınca gözlemlendi.
Faaliyet sonrası değerlendirmede bulunan AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer, AFDOS’un misyonlarından birinin Afyonkarahisar’ın tarihi değerlerini tanıtmak olduğunu kaydederek faaliyete katılan sporculara teşekkür etti.
