Melih Gökçek: Külliyen yalan!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı'na eyalet kurabilme yetkisinin verildiğine dair iddialara cevap verdi: Külliyen yalan!

Melih Gökçek: Külliyen yalan!
Melih Gökçek: Külliyen yalan!
Akit Tv'de Fatih Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu “Referandum Özel” programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Referandumu hakkında merak edilenleri anlattı.

Dağıstanlı'nın ''Bu 18 madde içerisinde Cumhurbaşkanı'na eyalet kurabilme yetkisinin verildiği iddia ediliyor'' sorusuna başkan Gökçek net bir şekilde cevap verdi.

''KÜLLİYEN YALAN.. HEPSİ YALAN''

''Bunların her şeyi yalan'' diyen Gökçek, ''Külliyen yalan, geçenlerde bir tv kanalında bizim AK Partili bir arkadaşımız 'Lütfen o maddeyi göster, eyalet diyordun hangi maddede' diye ısrar ediyor. Aldığı cevap bu, 'genel anlamda o anlama geliyor' laf mı yani şimdi. Ney genel anlamda bu anlama geliyor. Böyle bir şey yok yalan külliyen yalan' şeklinde konuştu.

''KILIÇDAROĞLU'NUN ANLAMA KABİLİYETİ KIT''

Başkan Gökçek sözlerine şöyle devam etti; Bunlar asıl meseleyi anlamış, idrak etmiş. İdrak ettikten sonra da mücadeleye girmiş bir muhalefet falan yok. Yani Kılıçdaroğlu'nun olayı anlaması mümkün değil. Sözlerimde zerre kadar mübala yok anlama kabiliyeti son derece kıt sayın Kılıçdaroğlu'nun..

Melih Gökçek: Külliyen yalan!Gökçek'in ilk kitabı ''Sol Siyaset FETÖ İlişkileri'