Lisede Münazara Finali
Hisarcık 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesinde Münazara Finali düzenlendi.

Münazara turnuvası final karşılaşmasında karşı karşıya gelen 10/B Sınıfı öğrencilerinden Seval Akbulut, Döndünur Kayım ve Ayşe Demirel isimli öğrencilerden oluşan Hükümet Grubu “Evlilik mutluluk getirir” tezini, 10/A Sınıfı öğrencilerinden Gürkan Kurum, Ayşe Çalışkan ve Mevlüt Çeçen’de oluşan Muhalefet grubu ise “Bekarlık mutluluk getirir” tezini savundu.
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Hasan Kilitçi ve Halil İbrahim Reçan ile Müzik Öğretmeni Oğuzhan Kavukcu’dan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu münazarayı “Evlilik mutluluk getirir” tezini savunan Hükümet gurubu kazandı
Turnuvanın birinci gelen ekibe Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından madalya ve çeşitli hediyeler verildi.
Yarışma sonunda Okul Müdürü Mehmet Ali Özdemir, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.(MA-EFE)
