Çekilişi Kazanan Talihliler Hediyelerini Aldı
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinin 7’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen çekiliş kampanyasında hediye kazanan talihliler hediyelerini aldı.

Törende konuşan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Kavuk, bu tür kampanyaları sık sık yaptıklarını söyleyerek, "Ben çekilişte hediye kazanan talihlilerimize hediyeleri hayırlı olsun diyorum. İnşallah kazasız ve belasız bir şekilde kullanırlar” diye konuştu.
Kampanyada son model cip kazanan talihli Gülendam Altıkulaç ise, arabayı kazanacağını beklemediğini söyleyerek, “Kazandığımı duyunca çok mutlu oldum. Eşimle birlikte geldik ve arabamızı aldık, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Mehmet Kavuk, iş adamları ile birlikte bir adet son model cip ve 7 adet elektrikli motosikletin anahtarlarını ve plakalarını talihlilere teslim etti.
