Şamil Tayyar Baykal'a teşhisi koydu

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın skandal 'peygamber' açıklamalarına bir tepki de Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. Baykal'ın açıklamalarından dolayı ruh sağlığıyla ilgili problemleri olduğunu düşündüğü söyleyen Tayyar olayı 'patolojik' bir durum olarak değerlendirdi.

Şamil Tayyar Baykal'a teşhisi koydu
Şamil Tayyar Baykal'a teşhisi koydu
Beyaz Tv'de Murat Erçin'in sunduğu 'Son Söz' programına canlı yayın konuğu olan Şamil Tayyar, CHP'li Deniz Baykal'ın tepki çeken 'peygamber' açıklamalarını değerlendirdi.

PATOLOJİK VAKA

Baykal'ın muhakeme gücünü kaybettiğinden şüphelendiğini ifade eden Tayyar " Eğer öyleyse Baykal'ın hızlı bir şekilde klinik tedaviye ihtiyacı var. Bu bilgisizlik ve cehaletle açıklanabilecek bir şey değil. Ötesinde bir şey var. Ben Baykal'ın ruh sağlığıyla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Bu çok patolojik vaka" dedi.

NE KADAR CAHİL OLUDĞUNU ORTAYA KOYDU


Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı'yı küçümseyen açıklamalarına da tepki gösteren Tayyar " Kılıçdaroğlu "Osmanlı'da millet kavramı yoktu" açıklamasıyla tarih konusu açısından da ne kadar cahil olduğunu ortaya koydu." diye konuştu.