Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Sandıklı Diyanet-Sen temsilciliğini ziyaret etti.

Özkal, ziyarette, sendikalı diyanet memurları ile bir araya gelerek 16 Nisan'da yapılacak referandum için destek istedi.

Diyanet-Sen üyeleri ile dayanışma ve kaynaşma toplantısı yapan Özkal, referandumda neden 'evet' denilmesi hususunda bilgiler verdi.

Emekli olan Diyanet-Sen üyelerine plaket takdim eden Özkal, referandumda 'evet' sözü aldı.

Diyanet- Sen üyeleri hep birlikte 'Devletin bekası için istiklalimiz ve istikbalimiz için ve güçlü bir Türkiye için 'evet' diyoruz.' dediler.

Ziyarete, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan ve Diyanet-Sen üyeleri ile din görevlileri katıldı.

- AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven'e ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) 'Evet Platformu' Yürütme Kurulu üyeleri AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'i ziyaret etti.

'Evet Platformu' Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Ertürk ve yürütme kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan İl Başkanı Yurdunuseven, STK'ların toplumun mihenk taşı olduğunu kaydetti.

16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili Yurdunuseven'e bilgiler veren Platform Başkanı Ertürk, 84 STK temsilcisi ile 'evet' platformu kurduklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti.

Anayasa değişikliğinin siyasi veya parti meselesi olmadığını dile getiren Ertürk, bunun tamamıyla milli bir mesele olduğunu kapı kapı dolaşarak, anayasa değişikliğinin önemini vatandaşa anlatacaklarını dile getirdi.

Ziyarette İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu, Hüseyin Sezen ve Süleyman Karakuş hazır bulundu.

Kaynak: AA