Başkan Tütüncü'den Gece Denetimi

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Türkiye'nin ilk akıllı hastanesi olan Kepez Devlet Hastanesinin civarındaki yolların asfaltlanması çalışmasını gece saat 23.15'te denetledi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tütüncü, hastane etrafında yapımı tamamlanan Güneş Caddesi'nin asfaltlanması, asfaltlanan Ömer Halisdemir Caddesi, otopark ve acil servis girişi yapımı çalışmasını yerinde inceledi.

Herkesin dinlendiği saatlerde Kepez Belediyesi ekiplerinin çalıştığını anlatan Tütüncü, 'Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıklar. Geceyi gündüze katarak ekip çalışmasıyla daha güzel hizmetler sunacağız. Daha yapacak çok işimiz var. Bu saatte çok daha keyifli işler yapılabilir ama biz mesaimizin başındayız. Çalışmak isteyene gün 24 saat.' dedi.

Türkiye'nin ilk akıllı hastanesini kazandırarak bölgenin 20 yıllık özlemini giderdiklerini belirten Tütüncü, şimdi de hastanenin bağlantı yollarını genişleterek, yeni yollar açarak, otoparklar oluşturarak, mahalleyi modernize ettiklerini bildirdi.

Tütüncü, 'Biz bu hastanenin imar ve mülkiyet sorunlarını çözerek bu adımı atmasaydık, bölgemizin modernizasyonu bu kadar hızlı olmayabilirdi. Burada bu hastane yapılmasaydı ne bu kadar geniş ve güzel yollar, ne bu değerli binalar, ne de buradaki hareketlilik olacaktı. Belediyemiz çalıştıkça bölgemizin değeri de artıyor.' ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA