Halkapınar'da 'Halkla Buluşma' Toplantısı

Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, ilçenin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu 'Halkla Buluşma' toplantısı düzenledi.

Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Kaymakam Hakan Güner, vatandaşlarla bire bir görüşerek onların sorunlarını birinci ağızdan dinleyeceklerini söyledi.

Toplantılarda dile getirilen sorunları ellerinden geldiğince çözüme kavuşturacaklarını belirten Güner, şöyle konuştu:

'İlçenin ekonomik sosyal ve asayiş sorunları vatandaşlar tarafından dile getirildi. İlçenin merkezi yerlerine kamera sistemi kurulması, hayvancılık kooperatiflerinin sorunları ile tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen İvriz Mahallesi'ne yapılması düşünülen projeler konuşuldu. Burada konuşulan konuların çözüme kavuşturulması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.'

Toplantıya, Kaymakam Güner'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Bütün, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, İlçe Emniyet Amir Vekili İlker Zorlu, Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Adem Doğan, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA