Engel Tanımayan Öğrencilerden Başkan Yücel'e Ziyaret

Antalya’da gerçekleştirilen Masa Tenisi Şampiyonası’nda dereceye giren ve 16 madalya kazanan Alanya Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’nun sporcuları Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Engel Tanımayan Öğrencilerden Başkan Yücel'e Ziyaret
Ortaokuldan mezun olmuş özel öğrencilere mesleki eğitim veren Alanya Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ve eğitmenleri, Antalya’da gerçekleştirilen spor müsabakalarının ardından Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Antalya’da yapılan özel sporcular spor müsabakalarında koşu, masa tenisi ve gülle atmada 4’ü altın 16 madalya kazanarak Antalya birinciliğini kazanan özel sporcular madalya heyecanını Başkan Yücel ile paylaştılar.

Yücel: “her zaman yanlarındayız”

Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Yücel, “Belediyenin tüm olanaklarından faydalanmanız ve diğer talepleriniz içinde her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, özel sporculara çeşitli hediyeler verdikten sonra onlarla bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA