Vali Tuna Cem Evini Ziyaret Etti
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek Cem Evindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Birbirlerini kesinlikle farklı görmediklerinin altını çizerek konuşmasına devam eden Vali Tuna, “Hepimiz aynı ağacın dallarıyız. Ayrımız gayrımız yok. Etnik kökenine, mezhebine bakmadan bu ülkede yeter ki devletine, bayrağına, vatanına ihanet etmeden ülke için çalışan herkes eşittir, birbirinden farklı değildir. Önemli olan bu ülkeye hizmet etmek, katkıda bulunmaya çalışmaktır. Davamız ecdadımızın yapmaya çalıştığı gibi insanlık davası, Allah davası, peygamber davasıdır. Geçmişinde hep insanlığa hizmet etmeye çalışmış, bugün de dünyanın neresinde bir sıkıntı varsa oraya el uzatmaya çalışan, kapısına sığınan milyonlarca insanı sofrasında ağırlayan bir ülkemiz var ve bu ülkede güzel insanlarımız var. O yüzden şükrediyoruz” ifadelerini kullandı. Şanlıurfalıları tanımış olmaktan şeref duyduğunu kaydederek devam eden Vali Tuna, “Ben biliyorum ki bu topluluktan en ufak bir zarar gelmez, aksine fayda gelir. Hepimiz iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı birbirini seven, sayan iyi birer vatandaş olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda çalışan herkes de bizim dostumuzdur. Burada bulunduğumuz süre içerisinde de her zaman yakın temas içerisinde oluruz. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Biz de olabildiğince gelmeye çalışırız. Burada olamayan dostlarımıza da selamlarımızı iletiyoruz. Başladığınız Cem evi işini de bir an önce bitirebilmeniz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi ve Cem Evini ziyareti sırasında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Acar da eşlik etti.
