Gercüş Belediyesi Araç Filosunu Genişleti

Gercüş Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, 'Vatandaşımız hizmetin en iyisine layık, bizler de bunu yapıyoruz.' dedi.

Belediye bahçesinde düzenlenen törende konuşan Koç, belediye olarak ilçede hizmet sunmak için aldıkları itfaye ve çöp toplama aracı, yol süpürme makinesi, kazıyıcı ve yükleyici araçların hayırlı olmasını diledi.

Yeni araçlarla ilçenin hizmet bakımıdan sorununu önemli ölçüde sona ereceğini belirten Koç, insan odaklı hizmet vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Vatandaşın her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Koç, Gercüş'ün sorunlarını tespit ettiklerini ve gerekli makamları bilgilendirerek taleplerini bildirdiklerini söyledi.

Hükümetin kendilerine her konuda destek verdiğine dikkat çeken Koç, şunları söyledi:

'Halkımız hizmetin en iyisine layık, biz bu konuda taleplerimizi ilettik. Gercüş Belediyesinin iş makinesi ihtiyacı vardı. Belediyeler Birliği sağolsun bize bir itfaiye aracı verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bize yol süpürme ve çöp toplama aracı tahsis etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi kazıcı ve yükleyici verdi. Böylece belediyemizin iş makinası ihtiyacı kalmamıştır. İnsanlarımıza bu yaz en moderin araçlarla iyi hizmet sunacağız. Tabi bizlere bu araçları veren başta Başbakanımız olmak üzere hükümetimize, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve Bursa Büyükşehir Belediyesi başanımıza teşekkür ediyorum. Bu araçlar ilçemize hayırlı olsun. İnşallah hayırlı işler sunacağız. Şuna inanıyoruz vatandaşımız hizmetin en iyisine layık, bizler de bunu yapıyoruz.'

Kaynak: AA