Kaymakam Ve Başkan Halka Buluştu
Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan ile Belediye Başkanı Cavit Erdoğan daire amirleri ile birlikte ’halk günleri’ kapsamında Yakuplar Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinledi.

Kaymakam Karaaslan, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Hizmet anlayışının vatandaşı devletin ayağına değil, devletin hizmeti vatandaşın ayağına sunmaya başladığını belirten Başkan Erdoğan ise, “Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu anlayışla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yakuplar Mahallemizin sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak çözeceğiz. Belediye olarak Yakuplar Mahallesinde bin metrenin üzerinde kanalizasyon sıkıntısı olan yerleşim yerlerinin problemini çözeceğiz" diye konuştu.
Vatandaşlar ise, Kaymakam Ahmet Karaaslan, Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve daire amirlerinin yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.(MB-EFE)
