Yunanistan'dan İtiraf Gibi Açıklama !
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ülkelerine sığınan 8 darbeciyle ilgili, "O gün helikopterin içinde bulunanların kim oldukları bilinseydi, yetkili makamlarımız ülkeye geçişlerine izin vermezdi" dedi.

Kotzias, "O gün helikopterin içinde bulunanların kim oldukları bilinseydi, yetkili makamlarımız ülkeye geçişlerine izin vermezdi" diye de ekledi.
KARDAK KRİZİ
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın Kardak adasına gitmesini de değerlendiren Nikos Kotzias, “İstese bile adaya çıkamazdı çünkü biz önlemlerimizi almıştık. Biz Yunan bölgelerini eskisinden daha çok koruyoruz ve Türkiye hata yapıyor. Ekonomik krizde olduğumuz için ülkemizin güvenliği konusunda zafiyetlerimiz olduğumuzu düşünüyor. Bu büyük bir hata. Ekonomik sorunlarımız olduğundan, ülkemizin güvenliği ve ulusal topraklarımızın korunması eskisinden daha da fazla olacak” dedi.
(Manol Kostidis / İHA)
