Rasim Ozan Kütahyalı: Kanlarında boğarız

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı gazeteci Cem Küçük’e yapılan saldırı sonrası sert ifadeler kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı: Kanlarında boğarız
Rasim Ozan Kütahyalı: Kanlarında boğarız
Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol programında konuşan  Kütahyalı Küçük hakkında şunları söyledi;

O ŞEREFSİZLERE DÜNYAYI DAR EDERİZ

Alçak şerefsiz teröristler silahla evi taradılar. Bu çok açık bir terör eylemidir. Bu şerefsiz hainler gözdağı vermek istiyorlar. Cem Küçük bugün dört terör örgütüne karşı en dik duran adamlardan birisi. Yalan yok, kıskançlık yok hepimiz adam olacağız. Cem Küçük'e dik duruşundan dolayı bu saldırı yapılıyor. Kimin yaptığı da belli. O şerefsiz teröristlere dünyayı dar etmesini de biz biliriz. Onları o dökmek istedikleri kanda boğarız. Bu devlet bu ülke sokakta bulunmadı.

CEM KÜÇÜK'E SAHİP ÇIKMAYAN MEDYAYA TEPKİ

Böyle bir medya mensubuyla aynı fikirde olun ya da olmayın ama Cem Küçük'e sahip çıkmak, nefretle kınamak bütün medyanın işidir. Bunu yapmadığı için yarın kendine bir saldırı olduğu zaman ağzını açamaz. Kendi iskemlesini tekmeler. Bakıyorum haberlere buna bizim tarafın kanalları dahil haber yok. Cem Küçük'e yapılan saldırı hiçbir yerde haber olmuyor. Birileri göbek atıyor olabilir Twitter'da görüyorum. Bu bir medya şakası değil yaptığınız kanla oynamak. Burada kan var kan! Silahlı saldırı var! Bunu medyaya söylüyorum.

CEM KÜÇÜK'ÜN KORKUSU YOK

Cem Küçük'ün tek bir şahsi işi yok. Zaten öyle olsa böyle adamlar cesursa konuşamaz. Yavşak olur kaypak olur. Dansöz gibi oynarlar. Bu başkalarına benzemez. Cem Küçük'ün arkasında durmayanlar kendi pis işlerinde boğulurlar. Cem Küçük'le konuştum sesinde korkunun k'si bile yok. Herkes kendine gelecek. O teröristler dökmek istedikleri kanda boğulacaklar!