CHP’li ÖZ’den bir vukuat daha

Engelli bir vatandaşı tokatlayarak bir skandala imza atan Kartal Belediye Başkanı Altınok bu kez bir taraftara aynı hareketi yaptı. Öz’e tokatla yanıt veren taraftar “Vatandaş olarak attım” dedi.

CHP’li ÖZ’den bir vukuat daha
iki yıl önce Engelliler Günü etkinliğinde Kartal Belediyesi Engelliler Birim Sorumlusu Özgür Uğur’a iki tokat atan Belediye Başkanı Altınok Öz’ün bu hareketi an be an kameralara yansımış, olayın açıklaması ‘şakalaşma’ olmuştu. Öz, tokat olayını bir alışkanlık haline getirdi. Kartalspor maçına giden Başkan Öz, burada Zeki Güzel isimli taraftarla sözlü münakaşaya girip sinirlerine hakim olamayarak tokat attı. Ancak Öz’e bu sefer taraftardan da tokatla karşılık geldi.

Engelliye atmıştı!

Tokat olayı çevredekiler tarafından büyümeden kapatıldı. Başkan Öz korumalarıyla birlikte stadyumdan ayrılırken Zeki Güzel isimli taraftar Facebook hesabından olayla ilgili bir açıklama yaptı:

Aynısını engelliye yapmıştı


Biz başkanımızın yanına giderek kendimizi tanıttık. İki haftadır TOMA’ların neden maça geldiğini sordum. Sonra çocuklardan bilet parası istendiği için rahatsızlığımı başkana söyledim. Başkan konuşmasını değiştirmeye beni hor görmeye başladı. Gençlere bir hizmet yapmayacağını söyledi.

Başkana en çok oyun bu mahalleden çıktığını söyledim. Bunun üzerine başkan yanağıma vurdu. Ben de karşılık verdim.

Açıklama yok


"Kartalspor taraftarı olarak değil bir vatandaş olarak yapmış olduğu yanlışın aynısını kendisine yaptım. O tokatı bir taraftar değil vatandaş olarak attım. Aynısını bir engelliye yapmıştı" diyen Güzel’in Facebook üzerinden yazdığı yazı kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. Kartalspor ve Kartallılar bu olaya büyük tepki gösterdi. Kartal Belediye Başkanı Öz ise bu olaya herhangi bir açıklama yapmayarak susmayı tercih etti.