Başkanlar Akıllı Binayı Gezdi
AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve belediye başkanları, Altınova Belediyesinin yeni belediye binasını gezerek bilgi aldı.

Binanın özellikleri
4 katlı olacak belediye hizmet binada başkan, başkan yardımcısı odaları, toplantı salonu, encümen salonu, sergi salonu ve tüm birimler için ayrı odalar olacak. 4 cephesi de yola bakacak olan binanın biri VIP olmak üzere 2 kapısı bulunacağı bildirildi.
Akıllı ve çevreci bina
4 kat ve toplamda da 3 bin 600 metrekare alandan oluşan binada tüm müdürlükler ile toplantı ve konferans salonlarının olacağını belirten Oral, "Belediye binasını Yeşil Bina Sertifikasına uygun yapıyoruz ve binamız örnek bina olacak. Binanın ısıtma, soğutma ve aydınlatma sistemlerinde enerji tasarrufu ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Buranın ısıtma ve soğutmasında yeraltı sularının sıcaklığından yararlanarak enerji tasarrufunda bulunacağız ve bu sayede yüzde 40 enerji tasarrufu sağlayacağız. Ayrıca aydınlatmasında da güneş enerjisinden yararlanarak yine yüzde 70 enerji tasarruf sağlamayı düşünüyoruz" dedi.
