Meryem dizisi bitiyor mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Meryem'in final yapacağı iddiaları ortalığı karıştırdı. Meryem dizisi izleyicileri bu sorunun cevabını arıyor. Sevilerek izlenen Meryem dizisi final yapacak mı? Meryem dizisi neden bitiyor?

Meryem dizisi bitiyor mu?
Meryem dizisi bitiyor mu?
Kanal D'nin Çarşamba günleri ekranda olan dizisi Meryem için final söylentileri sosyal medyada kol geziyor. Peki, 7 Aralık günü 19. bölümüyle ekranda olan Meryem dizisi final yapacak mı? Reyting kurbanı diziler kervanına katıldığı söylenen Meryem dizisi neden bitiyor? Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş'ın paylaştığı Kanal D Meryem dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak?

MERYEM FİNAL Mİ YAPACAK? NEDEN BİTİYOR?

Televizyonlarda yeni yayın döneminin başlamasıyla beraber, yaz sezonundan kalma birçok dizi sezonun iddialı yapımlarının gölgesinde kalarak final gerçeğiyle yüz yüze geldi. Bu kez de Kanal D'nin geçtiğimiz haftalarda reytinglerin galibi olan dizisi Meryem final ihtimaliyle karşı karşıya. Peki, Çarşamba günlerinin galibi Diriliş Ertuğrul karşısında yayınlanan Meryem için erken veda görünüyor mu?

Yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan ve sarmal senaryosu ile diğer yapımlar arasından sıyrılan Meryem, geçtiğimiz aylarla büyük başarılar yakalamıştı. Ancak senaryonun yetersiz kaldığı ve hikayenin artık çözümlendiği söylenen Meryem dizisinin eski reytinglerini yakalayamamasının yanında bu nedenlerle de finale doğru gidebileceği söyleniyor. 

Dizi yapımcılarından ve kanaldan herhangi bir resmi açıklama gelmezken, başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem'in 19.bölümüyle 6 Aralık günü final yapacağı söyleniyor. Sosyal medyada ortaya atılan iddiaların geçerliliği ise henüz bilinmiyor.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay yolun sonundadır artık… Savaş'ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş'ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay'ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş'ın katil olmasını da Oktay'ın ölmesini de istemez. Meryem için asıl zorluk sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır.

Meryem Oyuncuları:


Furkan Andıç (Savaş)

Ayça Ayşin Turan (Meryem)

Cemal Toktaş (Oktay)

Açelya Topaloğlu (Derin)

Bestemsu Özdemir (Beliz)

Uğur Çavuşoğlu (Yurdal)

Serenay Aktaş (Burcu)

Kenan Acar (Güçlü)

Sema Öztürk (Tülin)

Ayten Uncuoğlu (Nurten)

Beste Kanar (Naz Sargun)