NAZENDER Hayırseverlere Köprü Oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde faaliyetini sürdüren Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) engellilerle hayırseverler arasında köprü oldu.

NAZENDER Hayırseverlere Köprü Oldu


İzmirli iki hayırsever tarafından gönderilen 25 bin TL değerindeki gömlek, triko, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi ilçede özel öğrencilere rehabilitasyon hizmeti veren Özel İç Denge Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, İlk Yorum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Evren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Gülenyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Müşerref Gündoğdu, ve Atatürk Özel Eğitim Sınıflarının Müdürleri ve yöneticilerine teslim edildi.

Nazilli Belediyesine ait Engelliler İletişim ve koordinasyon Merkezinde yapılan teslim töreninde konuşan Dernek Başkanı Tayfun Yazıcı, “Biz dernek olarak tüm engellileri kapsayacak çalışmalar yapıyoruz. Nazilli engelsiz bir yaşam için tek yürek oldu. Son bir yılda ihtiyaç sahibi engellilerimize yaklaşık 150 bin liralık tekerlekli ve akülü araç yardımı sağladık. Son olarak İzmir’den gelen değerli işadamlarımızın 25 bin TL’lik giysi yardımlarının dağıtımını da yapmaktayız. Annelerimize ve çocuklarımıza yardım dağıtımımız devam ediyor. Eksikleri dernek bütçemizden karşılayarak çocuklarımızın yüzlerini güldürüyoruz. Çalışmalarımızı basından takip eden halkımız yardımlarına devam ediyor. Çünkü bizler birliktelik mesajı verdik. Yıllardan beri Nazilli’nin lokomotife ihtiyacı vardı. NAZENDER olarak devlet desteği olmadan halkın yardımıyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Ayrıca hastası olanlara, geçici sakatlığı olanlara da tekerlekli sandalye desteği veriyoruz. Okullarımızla birlikte çok güzel ve başarılı çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA