Vali Şentürk, Kayseri'deki Hain Saldırıda Şehit Olan Askerlerin Ailelerini Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 17 Aralık 2016’da Kayseri’deki hain patlama sonucu şehit olan P. Onb. Muhammed Ali Ocak ve P. Onb. Ahmet Taş’ın ailelerini ziyaret etti.

Vali Şentürk, Kayseri'deki Hain Saldırıda Şehit Olan Askerlerin Ailelerini Ziyaret Etti
Çiçekdağı ilçesindeki şehitlerin baba ocaklarını ziyaret eden Vali Necati Şentürk, P. Onb. Muhammed Ali Ocak’ın babası Selvet Ocak ve P. Onb. Ahmet Taş’ın babası Osman Taş ve kardeşleri ile görüştü.

Şehit evlerini ziyareti sırasında yapılan sohbette şehit yakınlarının şehitlerimizin kendilerine birer emaneti olduğunu belirten Vali Necati Şentürk, Kırşehir’de ki bütün şehit aileleriyle sürekli bir araya gelerek acılarını paylaştıklarını söyledi.



Şehitlerin ailelerine tekrar başsağlığı dileyen Vali Şentürk, “Şehitlik en yüksek mertebedir. Şehitlerimizin kanları ile vatan olan bu toprakların değerini biliyoruz.

Sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Acılarınız büyük; inanın biz de acınızı yürekten hissediyoruz.

Devletimiz, şehit yakınlarına her zaman destek vermekte. Bizler de şehitlerimizin kutsal emaneti olan aileleriyle sürekli bir araya gelerek acılarını paylaşıyor, dilek ve temennilerini dinliyor, sorunlarına çözümler getiriyoruz.

Bu duygularla, Yüce Allah’tan bütün şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa, şehit yakınlarına da sabırlar diliyorum”dedi.

Vali Şentürk’ün şehitlerin evlerine yapmış olduğu ziyaretlere Çiçekdağı Kaymakam Vekili Nurbaki Yalçın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Ekemen, Askerlik Şubesi Başkanı Pers. Yüzb. Harun Ağaç, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan ile ilçe yöneticileri katıldı.

Kaynak: İHA