Karabük Belediyesinden Kısa Kısa

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ek bina inşaatında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvan bakım evi ek inşatı yapım çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

11 odadan oluşan yeni ek binada, tehlikeli sayılabilecek köpek türleriyle salgın hastalıklara yakalanan köpeklerin koruma altına alınacağını ifade eden Vergili, "Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi konusunda iyi ilerlemeler kaydettik ve bunun sonucunu da çok iyi bir şekilde almaya devam ediyoruz. Fakat bunun yanında farklı sıkıntılar da yaşıyoruz. Burada barınak olduğunu gören ve duyan çevre yerleşim merkezlerinden başıboş hayvanların Karabük içerisine getirilerek bırakıldığı öğreniyoruz. Vatandaşlarımızdan bu gibi olaylara şahit olduklarında Belediyemizin 444 21 78 numaralı iletişim ve çağrı merkezimize haber vermelerini istiyoruz." diye konuştu.

- Başkan Vergili'ye ziyaretler

Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mitat Yurt ve yönetim kurulu üyeleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Vergili, ziyaretten dolayı teşekkür ederken, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Mithat Yurt da derneklerinin çalışmaları hakkında Vergili'ye bilgi verdi.

Kaynak: AA