Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı ilçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Mandalı'nın ilçe ve belediye çalışmaları hakkında Sevgi'ye bilgiler verdiği belirtildi.

Başkan Mandalı açıklamada çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz, vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Kentimizde, huzur ve güven ortamının olması çok önemli. Bu anlamda Kapaklı Belediyesi olarak diğer kurumlarla olduğu gibi İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile de birçok ortak projeye imza attık. İnanıyorum ki sizin nezdinizde de aynı anlayışla bu güzel çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.

MOBESE kameralarının kurulum çalışmaları devam ediyor. İnşallah artık Kapaklımız MOBESE kameraları izlenerek daha güvenli bir hale gelecek. Ben Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kapaklımızda güven ve huzurun tesis edilmesi için emek harcayan bütün emniyet teşkilatı mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum."

- Cömert'ten, Başkan Albayrak'a ziyaret

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Çorlu şube müdürü Ahmet Cömert, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Cömert'in TEMA çalışmaları hakkında bilgiler verdiği ve ortak çalışma için Albayrak'tan destek istediği belirtildi.

Açıklamada, Albayrak'ın ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Cömert'e teşekkür ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA