Belediye Personeline 'Madde Kullanımıyla Mücadele' Semineri
İçel Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından belediye personellerine yönelik, ‘Madde kullanımıyla mücadele’ semineri verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yerel yönetimlerin, “Uyuşturucu ile Mücadelede Etkin Katılımın Sağlanması” çalışmaları kapsamında farkındalığı artırmak, gençleri ve aileleri bağımlılık oluşturan maddelerden uzak tutmak, toplumsal bilinci artırmak amacı ile gerçekleştirilen seminerde narko rehber görevlileri Fikret Özlü ve Soner Kabaoğlu sunum yaptı. Sunumda, ’Madde bağımlılığı nedir?’, ’Bağımlı olan kişilerin özellikleri nelerdir?’, ’Sokak satıcıları nasıl tanınır?’, ’Narkotik maddelerin sokak isimleri, şüpheli mekânların nereler olduğu, bağımlılık yapan madde kullanımının sonuçları ve zararlı maddelerin kullanımını engellemek için alınması gereken tedbirler’ personellere anlatıldı.
Sunum sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü narkotik köpeği tarafından kısa bir gösterim gerçekleştirildi.
