Eğitimde Gaziemir Farkı
Eğitim alanındaki projelerle adından söz ettiren Başkan Şenol, belediyenin kurslarında görev yapan eğitmenlerle kahvaltıda bir araya geldi, yeni sezonu değerlendirdi. Şenol, “Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızlı gelişir inancıyla bu alanlardaki projelerimizi daha da geliştireceğiz” dedi.

“Eğitime destek artacak”
Görev ve sorumlulukları arasında olmamasına rağmen sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime önemli paralar harcadıklarını dile getiren Başkan Halil İbrahim Şenol, “Eğitime verdiğimiz destek artarak devam edece. “Bu ülkenin aydınlık yüzü çocuklarımızın yetişmesinde siz öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Emeğiniz, fedakarlığınız çok büyük. Ancak daha çok çalışarak gençliğimizi, ülkemizi daha ileriye götüreceğiz. Bu ülkenin sizlere her zaman ihtiyacı olacak” diye konuştu.
Eğitmenler adına söz alan Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi Müdürü Soner Solmaz ise “Gaziemir’de eğitim alanında fırsat eşitsizliğini ortadan kaldıran Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” dedi.
