Engelli Minik Yağmur'un Yüzü Güldü
Yıllardır sokağa hasret olarak yaşayan engelli minik Yağmur, Karesi Belediyesi ve Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın ilgisi ile tekerlekli sandalyesine kavuştu.

"Kızım Yağmur artık Sokak’ta oynayabilecek”
Güzel havalarda kızını rahat bir şekilde dışarıya çıkarabileceğini ifade eden Yağmur’un annesi Ümmühan Hanım, "Yıllardır tekerlekli sandalye bekliyoruz. Sandalyeyi evimize kadar getirdiniz. Sizlerin sayesinde kızımın hayatı biraz daha konforlu olacak. Çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yıllardır tekerlekli sandalye temininde sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Engelsiz Güçler Derneği Başkanı Halil Özcan, “Kaymakamın ve bir belediye başkanının engellilerin evlerine kadar gelerek tekerlekli sandalye getirmesi beni çok duygulandırdı. Daha önce ’sandalyeniz geldi, gelin alın’ derlerdi. Şimdi ise başkan evlere kadar sandalyeyi getiriyor, insanlara dokunuyor. Bu başka bir duygu, bu bir insanlıktır. Sizlerden Allah razı olsun" dedi.
