Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Okuma Saati
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Milli Eğitim Müdürlüğü Okuyor” projesi kapsamında yönetici ve memurlar her gün yarım saat kitap okuyor.

Başta ben olmak üzere kurumda görev yapan müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de okuma saatinde şef ve memurlarla kitap okuduğuna değinen Turan, "Kurumlarda yaşanan iletişim ve yazışma sorunlarının birçoğu kitap okuma alışkanlıklarının az olması ve iletişim eksikliklerinden kaynaklanmaktadır. Eğitim kurumu olarak daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için kurum personelini kitap okumaya teşvik etmek, iletişim becerilerini iyileştirmek, kurum personelleri arasındaki iletişimi pekiştirmek ve sürekli okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla okuma projesi başlatılmıştır”dedi.
2017-2018 eğitim öğretim yılının sonuna kadar kurumumuz bünyesindeki personellerimize haftanın 5 günü 08.10 ile 08.40 arasında kitap okuma saati uygulaması başlatıldığını dile getiren Turan, bu projeyle diğer kurumlarla da aynı etkinliği eş zamanlı olarak gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
