Kayyumla Bismil'e Hizmet Geldi
İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Bismil Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç ile birlikte ilçe hizmet görmeye başladı.

Mahalle muhtarı ile birlikte inceleme yapan Başkan Gülenç, Bismil’in tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “Bayındır Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Kilitli parke çalışmaların yanı sıra mahallemizde eksiklerin giderilmesi noktasında ilgili birimlerimiz çalışma yürütüyorlar. Fen İşleri, Park Bahçeler ile diğer müdürlüklerimizin her bir mahallemizde yapmış oldukları çalışmaların benzerlerini aynı şekilde kırsal mahallelerde yapmaktadır. Hizmeti ulaştırmak ve vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Bütün çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
"Hizmeti kayyumla beraber gördük
Mahallelerinde yapılan çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarı Emin Kutluay, ”Buralara asırlardır hizmet gelmiyordu. Bismil Belediyesine kayyum atanmasıyla beraber mahallemiz hizmet görmüş oldu. Yapılan bu hizmetlerden dolayı başkanımızdan Allah razı olsun Allah ona uzun ömürler versin” dedi.
Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Muhammed Naci Tarıkulu ise, “Bu zamana kadar hiç görmediğimiz hizmetleri alıyoruz. Hizmetlerinden dolayı başkanımız Turgay Gülenç’e çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
