Kahramanmaraş Ve Adana'da 'Mutluluk Zamanı'

Romantik komedi filmi "Mutluluk Zamanı"nın başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, Kahramanmaraş ve Adana’da hayranlarıyla buluştu. Film gösterimi öncesinde gerçekleştirilen seyirci buluşmasında renkli görüntüler yaşandı.

Kahramanmaraş Ve Adana'da 'Mutluluk Zamanı'
"Kiralık Aşk" dizisiyle televizyonda yakaladıkları uyumu beyaz perdeye taşıyan Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini Cengiz Bozkurt ile paylaştığı "Mutluluk Zamanı"nın Kahramanmaraş’taki oyunculu gösterimi için Piazza AVM’nin ortak kullanım alanında oluşturulan platformun etrafı etkinlikten saatler öncesinde doldu.

İki ünlü oyuncunun platforma yaklaşmasıyla birlikte onları alkış yağmuruna tutan hayranları, daha yakından görebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Coşku dolu kalabalığa teşekkür eden Barış Arduç ve Elçin Sangu, hayranlarıyla toplu fotoğraf çektirdikten sonra film gösteriminin yapıldığı tüm salonları tek tek gezerek, izleyicileri selamlayıp, iyi seyirler dilediler.

"Başarı ekibimizin"

Film gösterimi öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Barış Arduç ve Elçin Sangu, Kahramanmaraş’ta bulunmaktan çok mutlu oldukları, coşkulu karşılamanın kendilerini mutlu ettiğini söylediler. Barış Arduç, “Bizi çok güzel bir seyirci kitlesi karşıladı. Muazzam bir enerji var. Filmle birlikte çok fazla şehir gezdiğimiz için biraz yorgunuz. Ancak, bu enerjiyi görünce mutlu oluyor, yorgunluğumuzu atıyoruz. Filmi izlemeye gelen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Filmin yakaladığı başarının, yönetmenin, oyuncu kadrosunun, senaryonun, yapımcı şirketin ve çalışan ekibin kalitesi ve uyumuyla doğru orantılı olduğunu belirten Arduç, “Bunların hepsi bir araya gelince ortaya güzel ve kaliteli bir iş çıktı. Zaten fimi de diziyi çektiğimiz ekiple birlikte çektik” diye konuştu.



"Zaman ne gösterir"

Elçin Sangu ile yeni bir proje hazırlığı var mı ? şeklindeki soruya, “Zaman ne gösterir bilinmez” şeklinde yanıt veren Barış Arduç şöyle devam etti:

“Mutluluk Zamanı, geçen sene hayal ettiğimiz, hep beraber karar verdiğimiz bir projeydi. Gerçekten de çok keyifli bir çalışma oldu. Ancak, geleceğe dair bir şeyler daha mı yapsak diye planlar yapmıyoruz. Çok iyi anlaşıyoruz. Yeni projeler olur mu? zaman gösterir. Şimdiden bir şeyler söyleyip sonra mahçup olmak istemiyoruz. Biz şuanın tadını çıkartıp, keyfini yaşıyoruz.”

"Ekibin emeği büyük"

Elçin Sangu ise filmin yakaladığı başarıda tüm ekibin emeğinin büyük olduğunu söyledi.

Sangu, “Bir şey tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor. Bütüne baktığın zaman, oyuncusundan, perde arkasında çalışan bütün arkadaşlarımıza kadar ne kadar uyumlu ise filmde o kadar başarılı olur. Gerçekten çok uyumlu bir ekiple çalıştık ve ortaya güzel bir iş çıkarttık” ifadelerini kullandı.

Adana’da coşku var

Ünlü oyuncuların Kahramanmaraş’ın ardından Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki seyircilerle buluşmaları da heyecanlı geçti.Televizyonlardan ve beyaz perdeden tanıdıkları oyuncuları yakından görme fırsatı bulan sevenleri, alkışlarla tempo tutarak, hayranlıklarını ifade etitler. Oluşturulan platformda sevenlerini selamlayan oyncular ise coşku dolu karşılamaya teşekkür ettiler.

Başrol oyuncuları, izleyicilerle sohbetin ardından sinema salonuna geçip, söyleşilerini burada da sürdürdüler. Salonun dolu olduğunu gören Elçin Sangu ve Barış Arduç, izleyicilere teşekkür ettikten sonra birlikte fotoğraf çektirdiler.

Talihliler selfie yaptı

Bu arada, oyunculu gösterim için Piazza AVM ve Optimum AVM’nin instagram hesapları üzerinden gerçekleştirilen yarışmaya katılarak kazanan talihliler, Barış Arduç ve Elçin Sangu ile selfie yapma ve sohbet imkanı bularak, ayrıcalıklı olmanın keyfini çıkardılar.

10 Kasım’da vizyona giren ve yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı “Mutluluk Zamanı” adlı film, asıl sevginin, mükemmelliyette değil kusurların içinde saklı olduğuna vurgu yapıyor. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi ’mükemmel’ hayatını oluşturan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada’nın (Elçin Sangu) hikayesi en romantik haliyle beyaz perdeye aktarılıyor.
Kaynak: İHA