Torbalılı İş Adamlarından Uşak'a Çıkarma
Torbalı Ticaret Odası (TTO), 45 kişilik iş adamı grubu ile birlikte son dönemde sanayi alanında yıldızı parlayan Uşak’ı ziyaret etti. Uşak’ta iş dünyasının temsilcileri tarafından ağırlanan heyet, geziden memnun döndü.

Uşak programı, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, meclis başkanı Erkan Aksoy ve iş adamlarından oluşan heyeti, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer’in karşılaması ve UTB’nın düzenlenen karşılıklı iş görüşmeleri ile başladı.
Borsa binasında gerçekleştirilen görüşmelerde Uşak ve Torbalı’nın sanayi potansiyeli değerlendirildi. İlk durağı Uşak Ticaret Borsası olan Torbalı heyeti, ardından Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO)’nın misafiri oldu. Oda başkanı S. Selim Kandemir ve Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın karşıladığı ekip, fabrikaları gezdi. UTSO Meclis Salonunda Torbalı ve Uşak sanayisi ile ilgili tanıtımlar yapıldı.
Torbalılı heyet, Uşak Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Seranova Seramik Fabrikası, Saçlı Tekstil Battaniye Fabrikası ve Kuyucak Tekstil Fabrikasını ziyaret etti. Fabrikaların gerçekleştirdikleri üretim ve teknolojileri hakkında bilgi alan Torbalılı iş adamları, ardından UTSO Meclis Salonunda Torbalı ve Uşak sanayisi ile ilgili tanıtımlar yapıldı. Başkanlar S. Selim Kandemir ile Abdulvahap Olgun Torbalı ile Uşak’ın sanayi alanındaki gücü hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Torbalı’nın Türkiye’deki en güçlü 5 ekonomiden biri olduğunu vurgulayan Olgun, "Gerek üretimimiz gerekse istihdamımızla Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Hedefimiz, bu katkıyı daha da yukarıya çıkarmak” dedi.
