Allianz'a Kristal Elma'dan 8 Ödül

Allianz Türkiye, bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kristal Elma Yarışması’nda 8 ödül kazandı.

Şirket açıklamasına göre, Allianz Türkiye’nin sağlık sigortacılığındaki vizyonunu, duygusal hikayelerle anlattığı reklam kampanyası "Allianz Seninle", Kristal Elma Yarışması’nda biri "Büyük Ödül" olmak üzere 5 ödül kazandı. "Dijital ve Sosyal Medya" kategorisinde de 2 ödülün sahibi olan Allianz Türkiye, "Yılın Yaratıcılığa Cesaret Veren Reklamveren Özel Ödülü"nü de alarak yarışmadan toplam 8 ödülle döndü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, reklam filminde misyonlarına, yani müşterilerinin ve sevdiklerinin hayatlarının her aşamasında yanlarında olduklarına vurgu yaptıklarını, "Sen sadece sevdiklerine onları sevdiğini söyle, onlara destek ol, bu yolculukta yalnız değilsin, Allianz seninle" diyerek duygulara hitap etmeyi başardıklarını kaydetti.

Özdemir, "Sigorta sektöründe alışılageldiği gibi korkutmayı değil, güven vermeyi seçtik. Türkiye’nin ilk akla gelen sağlık sigorta şirketi olma hedefimize bu reklam kampanyasıyla bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA