Ömür Varol'dan CHP'li Başkan'a sert tepki

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın AK Parti'li meclis üyesine hareket etmesi Ömür Varol'un tepkisine neden oldu.

Ömür Varol'dan CHP'li Başkan'a sert tepki
Ömür Varol'dan CHP'li Başkan'a sert tepki
Çanakkale Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında gergin anlar yaşanmıştı. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP'nin delege seçimlerinde yaşanan usulsüzlükleri hatırlatan
AK Parti Meclis Üyesi Tülay Ömercioğlu'na demediğini bırakmamıştı. 

Yaşanan olaya Ömür Varol'dan çok sert tepki geldi. CHP'lilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı her fırsatta dikatatörlükle suçlandığını hatırlatan Varol, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, diktatörlükle suçlanıyor. CHP ve CHP'liler bu suçlamayı yapıyor. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın belediye meclisi toplantısı sırasında özellikle AK Parti'li hanımlara yönelik çok kaba bir davranışı çıktı. Ciddi anlamda tepki çekti. Biz de Beyaz Gazete'nin manşetinde de soruyoruz: Diktatör müsün ey mübarek? Bir diktatör böyle bir davranış sergileyebilir. Koskoca Çanakkale'nin koskoca belediye başkanısın ve bu konuşma hiç yakışmıyor.' dedi.
 
Görüntüler ardından tekrar konuşan Varol, '“İnanılır gibi değil. İfade özgürlüğünden bahseden CHP'li Başkan'ın tavrı çok kaba. Üstelik karşısında bir hanımefendi olunca karşısında ki beyefendi çok daha dikkat etmeli. Buradan kınıyoruz. Hiç yakışmamış. Böylesine bir tavır takınmak için diktatör olmak gerek. ' ifadesini kullandı.

Ömür Varol'dan CHP'li Başkan'a sert tepkiAK Parti'li belediye meclis üyeleri, meclisi terk etti