GÜNCELLEME - Adana'da Yolda Cesedi Bulunan Suriyeli

Maktulü kamyonetten attığı ileri sürülen zanlı tutuklandı, sürücü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıADLİ SÜREÇ EKLENDİ.

Adana'da bıçaklı kavgaya karıştıktan sonra yolda cesedi bulunan Suriyeli ile ilgili adliyeye sevk edilen iki şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Yalmanlı Mahallesi'nde Suriyeli Meşir Ellevadi'nin (29) cesedinin bulunmasıyla ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.

Ellevadi'nin, olay sabahı tartıştığı iş arkadaşı Hasan El A'yı (30) sırtından bıçakladığı, daha sonra Hasan S'nin kullandığı kamyonetin kasasına bindiği ve burada olayla ilgili konuştuğu Yusuf El H. tarafından araçtan yola atılması sonucu yaşamını yitirdiği ileri sürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yusuf El H. (30) ve araç sürücüsü Hasan S, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden Yusuf El H. tutuklandı. Hasan S. ise adli kontrol kararıyla salıverildi.

Bıçaklanan Hasan El A'nın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Kaynak: AA