Çüngüş'te Engeller Kaldırılıyor
Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, Hindibaba Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaşın evinin dış cephesine asansör yaptırdı.

Hindibaba Mahallesi Muhtarı Yusuf Yerlikaya ve Hindibaba Dernek Başkanı Sami Akelma ile beraber yaptıkları ziyarette engelli vatandaşın talebi üzerine evine asansör yaptıklarını anlatan Arslanca, Korkut’un asansör sayesinde rahatça dışarı çıkabildiğini, tüm engellerini kaldırmak için hizmete hazır olduklarını ifade etti.
Daha öncede evinden çıkamadığını dile getiren bedensel engelli Muhittin Korkut ise, evden çıkabilmek için başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunu ifade etti.
Asansör sayesinde rahatça evinden dışarı çıkabildiğini dile getiren Korkut, Belediye Başkanı Arslanca’ya teşekkür etti.
