Gömeç'te Büyük Coşku

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Cumhuriyetin 94 .yıl kutlamaları halkın büyük bir katılımıyla bir coşku içinde kutlandı.

Gömeç'te Büyük Coşku
Sabah saatlerinde Kaymakamlık makamında ilçe protokolünün tebriklerini kabul ederek başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kaymakam Önder Coşğun’un tebrikleri kabulünün ardından Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ve protokol üyeleri ile birlikte kutlama alanına yürüyerek geçmesiyle devam etti.

Cumhuriyet Meydanı’nda Şehit Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu tarafından hazırlanan programdaki törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Önder Coşğun yaptı. Coşğun, Cumhuriyetin milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biri olduğuna dikkat çekti. Burada Halk Oyunları, Taekwando gösterisi, türküler ve şiirler ile devam eden program tören geçişi ile sona erdi.

Törene, Kaymakam Coşğun’un yanısıra Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu, Garnizon Komutanı Erol Büyüktopçu, İlçe Emniyet Amir vekili Murat Görgülü, siyasi parti ilçe başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA