Sahte Altında Üç Tutuklama
Bursa’nın İnegöl ilçesinde kuyumcuları dolaşarak piyasaya sahte altın sürmeye çalışırken kovalamaca sonucu yakalanan 5 kişilik sahte altın şebekesinden 3 kişi tutuklandı.

Polisten kaçamayacaklarını anlayan araçtakiler siyah bir çantayı camdan yol kenarına atarak kaçmaya devam ederken kaldırıma çarptı. Lastiği patlayan araçtakiler yaya olarak kaçmaya çalışırken, ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan araç sürücüsü 35 yaşındaki Nurullah Ü. ile araçta bulunan 30 yaşındaki Reşat I., 35 yaşındaki Medine Ü., 26 yaşındaki Nasiha I. ve 54 yaşındaki Fikriye I. gözaltına alınırken, yola atılan çantada büyük bir kısmı sahte olan 380 adet küçük altın ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3´ü kadın 5 kişi, adliyeye sevk edildi. şahıslardan Nurullah Ü., Medine Ü. ve Reşat I. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, F.I. ve N.I. adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
