Camide Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
İstanbul Kartal’da bulunan bir camide çıkan yangın paniğe neden oldu. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın sırasında camide kimsenin bulunmaması ise olası bir faciayı önledi.
Vatandaşlardan biri, "Çaycı arkadaşımız yarım saat önce içeri giriyor. Orada Kabe maketinin olduğu maket var. Büyük ihtimalle elektrik kontağından çıkmış olabilir. Yarım saattir sürüyor çalışmalar" şeklinde konuştu.
"Kitaplar biraraya toplanarak yakılmış"
Vatandaşlardan Hamza Satıroğlu ise cami içinde bulunan kitapların yakıldığını iddia ederek, yangının bu sebeple çıktığını öne sürdü. Satıroğlu, "Kitaplar biraraya toplanarak komple yakılmış, tamamen bir kasıttır. Raftaki kitapları biraraya toplayarak yakmışlar. Bu bir kasıttır. Sabah namazından sonra bu olay gerçekleştirilmiştir" iddiasında bulundu.
